Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ημερίδα της ΡΑΕ για τα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στα Γιάννενα

Σειρά ημερίδων για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με τις ανταγωνιστικές διαδικασίες έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας πραγματοποιεί η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.
 
Μετά τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, η τρίτη και τελευταία ημερίδα έχει προγραμματιστεί στα Γιάννενα (ξενοδοχείο Du Lac) την Τρίτη 15 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα....
 
 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον νέο μηχανισμό στήριξης των ΑΠΕ, για το πλαίσιο των μόνιμων ανταγωνιστικών διαδικασιών, όπως προβλέπονται από το ν.4414/2016 (ΦΕΚ 149 Α’) σε συμμόρφωση με τις κατευθυντήριες γραμμές της ΕΕ, καθώς και για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στους επικείμενους διαγωνισμούς. 
 
Στη διάρκεια της ημερίδας θα παρουσιαστεί, επίσης, η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων και ηλεκτρονικής δημοπρασίας, ενώ οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να θέσουν τα ερωτήματα τους επί της διαδικασίας.
 
Εντός του 2018 προβλέπεται η δημοπράτηση ανά τεχνολογία συνολικά 300 MW για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, 300MW για αιολικές εγκαταστάσεις και η δημοπράτηση σε κοινό διαγωνισμό (φωτοβολταϊκές και αιολικές εγκαταστάσεις) 400MW. Στις 2 Ιουλίου, η ΡΑΕ θα διεξάγει τρεις ανταγωνιστικές διαδικασίες για τις τεχνολογίες των φωτοβολταϊκών και των αιολικών. 
 
Οι ειδικότεροι όροι και η διαδικασία συμμετοχής προβλέπονται στη σχετική προκήρυξη (Απόφαση ΡΑΕ 321/2018 – ΦΕΚ Β’ 1466/27.04.2018).
 
Όσοι ενδιαφέρονται να παραστούν στην ημερίδα, μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην ιστοσελίδα.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...