Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Γελοιότητες του Στάθη Παναγούλη σε βάρος αντιεξουσιαστών

Μόλις χτες η φυλλάδα του Μαρινάκη, «Το Βήμα», προχωρώντας σε ένα σόου παραπληροφόρησης και καραμπινάτης προβοκάτσιας κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο στο οποίο εκτιμούσε ότι είναι ο «Τσίπρας αιχμάλωτος» και διαπίστωνε ότι η «ασυδοσία των αντιεξουσιαστών κλονίζει το εσωτερικό μέτωπο».  

Σήμερα και ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης ανακάλυψε κι αυτός τον εχθρό της κοινωνίας στο πρόσωπο των αντιεξουσιαστών....

Αυτός ο γελοίος πολιτικάντης όμως, προχωράει ένα βήμα πιο μπροστά. Με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή, ζητώντας απάντηση από τον Τόσκα, χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς, φωτογραφίζοντας και τα μέλη του «Ρουβίκωνα».

 

Για τον διαγραμμένο από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή, το τελευταίο διάστημα «κακοποιά στοιχεία, γιαλαντζί επαναστάτες και κάθε λογής αποβράσματα σπέρνουν  τον πανικό στην ελληνική πολιτεία».
 
Και για να μην αφήσει καμιά αμφιβολία σε ποιους ακριβώς αναφέρεται, επικαλείται χωρίς να το δηλώνει ρητά, στην παρέμβαση που έκαναν μέλη της αναρχικής ομάδας στο προαύλιο της βουλής στα τέλη Ιούλη 2017, καταγγέλλοντας την συνέχιση της προφυλάκισης της Ηριάνας και για την στέρηση αδειών στους φυλακισμένους πολιτικούς κρατούμενους.
 
Τότε αφέθηκαν ελεύθερα, μετά την προσαγωγή τους, κάποια μέλη του «Ρουβίκωνα», αφού σε βάρος τους δεν μπορούσε να στοιχειοθετηθεί σοβαρό κατηγορητήριο. 
 

«Πως εξηγείται το φαινόμενο, ακόμη και όταν ορισμένοι προσάγονται, μετά από λίγο, να αφήνονται ελεύθεροι; Ποιος δίνει την εντολή να τους αφήνετε ελευθέρους και να μην σχηματίζεται σε βάρος τους καμία δικογραφία;», γράφει χαρακτηριστικά στην ερώτηση του ο Στάθης Παναγούλης.
 
Ο ανεκδιήγητος αυτός πολιτικάντης, αντιλαμβανόμενος ότι μετά της επόμενες βουλευτικές εκλογές θα βρίσκεται στα αζήτητα της πολιτικής ζωής, πιθανόν να αναζητάει την μεταγραφή του σε κάποιον συντηρητικό χώρο και για να δώσει τα διαπιστευτήρια του για την δεξιά του στροφή καταφεύγει σε αστειότητες.
 
Θέλοντας δηλαδή να δηλώσει την στράτευση του στο αντισύριζα μέτωπο, μήπως και εξασφαλίσει το πολιτικό του μέλλον, δεν διστάζει να καταφεύγει σε γελοιότητες όπως τότε που δήλωνε στο  ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1:

«Ένα κομμάτι αγανακτισμένων μελών του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δημιουργήσει τον Ρουβίκωνα ο οποίος καθοδηγείται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ρουβίκωνας είναι μία άτυπη συνιστώσα από αγανακτισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με την τροπή που έχει πάρει η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια που κυβερνά».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...